KÉPRENDELÉS


Ha szeretné otthonában, a saját falán vagy asztalán is viszontlátni a honlapon szereplő fotók egyikét, lehetősége van megvásárolni.  Nézzen körül itt az albumokban, válassza ki az Önnek tetsző fotót, a megfelelő méretet és küldje el a megrendelést.
Ha egyedi méretben szeretné kérni vagy bármilyen kérdés felmerül, keressen a foto@zsuzsakerekes.hu címen vagy a kapcsolat menüben megadott telefonszámon.

Az alábbi információk már a 2023-ban nyíló webáruházra vonatkoznak. 

Milyen formában kapja meg a fotót?

A megrendelt képek művészi igényességgel létrehozva, falra kész állapotban kerülnek átadásra.  Ez mit jelent?  A fotókat ún. giclée (ejtsd zsiklé) papírra nyomtatjuk, ami jelenleg a legmagasabb minőségű nyomtatási forma, olyan művészeti nyomat, ahogy a múzeumok, kiállítások képei is a falra kerülnek.  Rendkívüli tónusgazdagság, színes nyomatok esetében csodás, élethű színgazdagság jellemzi.  Az ezzel a módszerrel nyomtatott fotók élettartama több mint száz év, így nem kell pár év múlva a megfakult, színét vesztett, tönkrement képet lecserélnie.  Ez az úgynevezett fine art nyomtatás.  A legmagasabb minőségű, tartós, művészeti nyomtatási technológia.
Az így kinyomtatott fotót egy úgynevezett dibond lemezre kasírozzuk fel.  A 3 mm vastag lemez nem görbül és erős tartású, ez a legtartósabb képkasírozási forma.  Így attól sem kell tartania, hogy az idő múlásával vagy párásabb helyiségben a kép megvetemedik vagy elhajlik.
A kép hátoldalára akasztósín kerül, melynek segítségével könnyedén felillesztheti a falra.

Az ár ezt mind tartalmazza?

Igen, a honlapon szereplő árak az itt leírt elkészítési formát tartalmazzák!
Az árak bruttó árak.
Tehát nem egy szimpla papírnyomatot kap majd, hanem egy tartós, minőségi eljárással elkészített fotót, mely falrakész állapotban érkezik.

Van-e lehetőség aláírt, számozott példányt vásárolni?

Igen, kiállítási, illetve megjelölt fotóimat lehetősége van egyedi, limitált példányszámú, számozott sorozat részeként, aláírva, műtárgyként is megvásárolni.  Ezt a képeknél minden esetben feltüntetem.  A fotó hátulján tanúsítvány bizonyítja a fotó eredetiségét, illetve azt, hogy a kópia személyes felügyeletemmel készült, melyet aláírásommal igazolok.

Tervezés, hogy néz majd ki a falamon?

Ha küld emailben egy fotót a kép tervezett helyéről, vagy az üres falról, ahova a képet tenni szeretné, küldök egy látványtervet, ahol láthatja, hogy is nézne ki a saját otthonában a kép.

Méretek, van-e lehetőség egyedi méretben kérni a fotót?

A képeknél megadott méretek hozzávetőlegesek, pár centi különbség a kép oldalarányainak megfelelően változhat, de vásárlás és fizetés előtt az adott fotó pontos méretét emailben megadom és egyeztetjük.
Egyedi méretben is kérheti a fotót, ez esetben kérem vegye fel velem a kapcsolatot.

A műtárgy minőségű, számozott példányokat csak a honlapon megadott méretben lehet kérni.

Fizetés:
A megrendelés és egyeztetés után díjbekérő számlát állítok ki, melyet átutalással tud rendezni.  Fizetés után készítjük el a megrendelt terméket, melyet fizetéstől számítva 10-14 munkanappal vehet át.  A számlát távszámla formájában küldöm.

Szállítás, átvétel:

Lehetőség van házhozszállításra és személyes átvételre is. A személyes átvétel helye: Budapest, II. Margit körút, előzetes egyeztetés után!

Milyen plusz költségre számíthat?

Személyes átvétel esetén a csomagolás díja: 1600 Ft.
Házhozszállítás esetén a házhozszállítás és csomagolás közös díja: 4.000,-és 9.000,-Ft között, a termék súlyának, értékének és a szállítás helyszíne szerint.  Végső árat a rendelés után tudok mondani.

A képek használatának jogai:

A megjelölt árak minden esetben csak otthoni, magáncélú felhasználásra érvényesek. 
Könyvhöz, honlaphoz, egyéb nyilvános vagy kereskedelmi célú felhasználáshoz kérjen egyedi ajánlatot
A honlapon szereplő képeket szerzői jog védi, azok bármilyen felhasználása (digitális is)  előzetes írásbeli engedélyhez kötött.

További lehetőségek: 

Lehetősége van a fotót paszpartuval, keretezve kérni.
Illetve ha saját keretbe szeretné illeszteni a képet, kérhet fotónyomatot is.  Ebben az esetben a kép giclée papírra nyomtatva, kartonhengerben kerül átadásra.  Ha a keret és fotó arányai nem egyeznek, kérhet a keretnek megfelelő paszpartut.